Ziekteverzekering

Posted by Kate Sheen at 3:53 AM

Sunday, February 8, 2009

In de ziektekostenverzekering maakt de verzekeraar de betaling voor de medische kosten voor de ziekte van de verzekerde, voor de gedekte oorzaken, met inbegrip van ongevallen. Iedere particuliere instelling of organisatie kan de overheid speelt de rol van een verzekeraar. In 1694 is het concept van de ziektekostenverzekering was voorgesteld door de Oude Hugh Chamberlain. Eerder, ziekteverzekering was oorspronkelijk bekend als WAO, waarbij de kosten voor onmiddellijke verwondingen alleen dat kan leiden tot invaliditeit in de latere jaren van de negentiende eeuw. Deze vorm voortgezet tot aan het begin van de twintigste eeuw in sommige van de juridische autoriteiten.

In de periode vanaf het midden van de late twintigste eeuw huidige ziektekostenverzekering geleidelijk geëvolueerd van reeds lang gevestigde WAO. Momenteel veel omvangrijke particuliere ziektekostenverzekering programma's omvatten de kosten van reguliere, voorzorgs-en medische noodhulp en maatregelen vrijwel alle voorgeschreven medicijnen. Een beleid van de ziektekostenverzekering is verplicht een legale overeenkomst tussen de verzekeraar en de cliënt. Het grootste verschil tussen levensverzekeringen en de particuliere ziektekostenverzekering is dat de levensverzekering is gesloten, is het kopen van een verzekering voor de gehele levensduur van de verzekerde op een onveranderlijk premie belast, samen met de gemakken voor vernieuwing, terwijl de ziektekostenverzekering wordt gekocht elk jaar met vrijwel geen enkele garantie voor vernieuwing en in ieder geval van vernieuwing is er geen garantie is voor de stabiliteit van de premies.

Een beleid van de ziektekostenverzekering is verplicht een legale overeenkomst tussen de verzekeraar en de cliënt. Het grootste verschil tussen levensverzekeringen en de particuliere ziektekostenverzekering is dat de levensverzekering is gesloten, is het kopen van een verzekering voor de gehele levensduur van de verzekerde op een onveranderlijk premie belast, samen met de gemakken voor vernieuwing, terwijl de ziektekostenverzekering wordt gekocht elk jaar met vrijwel geen enkele garantie voor vernieuwing en in ieder geval van vernieuwing is er geen garantie is voor de stabiliteit van de premies.

0 comments: