Individuele ziektekostenverzekering

Posted by Kate Sheen at 3:57 AM

Monday, February 16, 2009

Individuele ziektekostenverzekering is een belangrijk criterium voor je algemene gezondheid en welzijn. Normaal gesproken die mensen die geen ziektekostenverzekering meest waarschijnlijk niet de vereiste medische hulp en de aandacht op het moment van hun behoefte.

Individuele ziektekostenverzekering kunnen worden geopend in een van de twee manieren. De meest gebruikelijke manier voor het verkrijgen van individuele ziektekostenverzekering is van een werkgever. Het merendeel van de werkgevers bieden niet-verplichte medische plannen na 3 tot 6 maanden na de toetreding van de werknemers. Een deel van de kosten zou worden automatisch afgetrokken van uw salaris en het grootste deel van de totale kosten wordt gedekt door uw werkgever.

De andere manier van het kopen van individuele ziektekostenverzekering is het selecteren van een prive-plan. U kunt een plan op basis van uw budget en eis door contact met een aantal zorgverzekeraars. Veel van deze verzekeringsmaatschappijen ook vrije tarieven voor de ziektekostenverzekering voor uw gemak. Door gebruik te maken van deze gratis offertes, kunt u gemakkelijk een vergelijking van de aanbiedingen, diensten, premies en eigen risico door verschillende verzekeringsmaatschappijen. Maar een aantal van de punten voorafgaand aan de besluitvorming.

Zorg ervoor dat het feit dat uw arts aanwezig is opgenomen in het netwerk van uw verzekeringsmaatschappij. Het merendeel van de verzekeringsmaatschappijen verplicht u om te kiezen voor een arts binnen hun netwerk. U moet zich houden aan uw arts opgenomen in het netwerk als u niet wilt wijzigen artsen. Ook voor een redelijke aftrekbaar. Aftrekbaar is het bedrag dat u hoeft te besteden vóór het begin van de medische kosten dekking. Het betalen van een hoge aftrekbaar zijn betekent dat je jezelf besteden een groot bedrag aan geld dat u uw eigen zak in weerwil van die in een goede gezondheid. Lage aftrekbare betekent dat uw premies worden hoger. Vermijd het kopen van individuele ziektekostenverzekering beleid van een particuliere onderneming, die kan blijken te zijn kostbaar. Premies voor uw preexistent medische dossiers en familie verzekering hoger zijn dan de normale.

0 comments: