Nu gehele looptijd levensverzekeringen

Posted by Kate Sheen at 3:51 AM

Tuesday, February 3, 2009

In deze tijd van onzekerheid en onvoorspelbaarheid, het is altijd raadzaam voor de aankoop van een levensverzekering die een begunstigde of uw gezin financiële zekerheid en bijstand na uw overlijden en andere onvoorziene gebeurtenissen en evenementen. Maar heb je al afvraagt, wat zou de beste levensverzekering voor u? Als u het antwoord ook is, het is heel erg belangrijk om te weten over de fundamentele verschillen tussen de twee meest geprefereerde Life Insurance Policies - Geheel Term Life Insurance of Volle Leven en Term Life Insurance.
Het selectieproces van een van deze twee soorten is afhankelijk volledig op uw discretie uw wensen, behoeften en financiële kracht zal bepalend zijn voor de degene die je liever voor jezelf. Hele en Term Life Insurance verschillen van elkaar in de voordelen die zij bieden, de kosten van de premies en de duurzaamheid van het beleid. Hoewel het beste wenden tot een financieel adviseur of raadgever voor het kopen van een verzekeringspolis, dient u ook te beschikken over de kennis erover, jezelf.
Term Life Insurance biedt u slechts een dood voordeel, dat ook is, het zal uw begunstigde financiële hulp bij uw overlijden binnen de gestelde termijn of duur van het beleid dat u hebt afgesproken. Deze termijn kan variëren van een tot dertig jaar, en als je dood niet gebeuren binnen deze tijd, dan ontvangt u geen geld aan het einde van de termijn. Daarom zult u ofwel het verlengen van het beleid of een nieuwe te kopen of te converteren naar het vaste beleid om u dekking voor het leven, tegen een hoger tarief, zoals dat destijds uw leven zal worden uitgevoerd in rasp risico.
Als u over de financiële beperkingen, dan zou dit het beste beleid om te kiezen voor, zoals de betaalde premie elke maand zullen daarom aanzienlijk minder en zeer betaalbaar.

In tegenstelling tot Term Life, Whole Life Insurance biedt u met een bredere waaier van voordelen, maar tegen een hogere kostprijs, waardoor dit beleid duur is. Beleid hele leven is een permanente Life Insurance, die niet alleen voordelen biedt je dood, maar geeft je een verplichte pensionering / investeringsplan waarin de onderneming zich ophoopt in contanten uit de premie die u betaalt, die krijgt u op uw pensioen. Maar dit vraagt om hogere tarief van de premie die de verzekering duurder. Maar de premie voor uw hele leven is min of meer dezelfde, die niet toenemen als je de pensioengerechtigde leeftijd bereiken, ongeacht uw gezondheidstoestand. U kunt zelfs geld opnemen tegen de contante waarde opgebouwd in tijden van nood. Daarom, als uw financiële situatie gezond is en als je weet dat je zal leven lang, dan Whole Life Insurance is altijd een betere keuze.

0 comments: