Reisongevallenverzekering

Posted by Kate Sheen at 12:03 AM

Friday, February 6, 2009

Stages, veldonderzoek en andere outdoor activiteiten hebben een belangrijke rol te spelen in het leven van een student. Indien een student lijdt aan enige schade of een ongeval, student reisongevallenverzekering wordt verzorgd door de CSU-systeem. De dekking voor de student reisongevallenverzekering wordt verlengd als er voldoende dekking is niet door de zorgverzekeraar dat gedragen wordt door de student. Student reisongevallenverzekering is gepland voor de aanvulling van dat bereik.

CSU studenten die deze studenten zijn opgenomen in de Extended Educatief programma hebben recht op studiefinanciering reisongevallenverzekering. Het bereik en de voordelen zijn onder andere dekking voor toevallig verlies van het gezichtsvermogen, gehoor, aanhangsels en het leven samen met de medische uitkering voor alle vormen van medische zorg, dokter, ziekenhuis verblijven, chirurgie en andere medische kosten. Alle uitkeringen worden uitgesloten indien een type als bacteriële infectie wordt veroorzaakt, maar niet te wijten is aan elk ongeval of een voedselvergiftiging.

Part-time, tijdelijke en regelmatige medewerkers van de universiteit zijn gekwalificeerd voor de reis-ongevallenverzekering. Universiteit betaalt voor de volledige dekking in het kader van reisongevallenverzekering. Deze verzekering biedt een plan voor het beleid in gevallen van verbrokkeling of sterfgevallen ten gevolge van ongevallen op een reis voor de universiteit doeleinden weg van de werkgelegenheid baseren. De voordelen zijn verzamelbare alleen in het geval van het ongeval zich binnen een jaar na de datum van het ongeval.

Vierendeling is de disjointing van de handen of voeten in de polsen of enkels, of het permanent verlies van het gezichtsvermogen. Bij verlies van twee delen van het lichaam het betaalde bedrag is vergelijkbaar met die van overlijden ten goede komen. Bij verlies van een deel van het lichaam het bedrag dat wordt betaald, is de helft van het totale bedrag bij overlijden ten goede komen. Reisongevallenverzekering ongeldig wordt gemaakt op de dag vóór de pensionering van een werknemer.

Zakenreizen ongevallenverzekering biedt dekking voor de verbrokkeling of dood door ongeval of van werknemers in elke gerenommeerde zakenbanken organisatie tijdens de reis, voor elke officiële doel. Persoonlijke reisongevallenverzekering kan ook worden verkregen voor u en de leden van uw familie voor verbrokkeling en toevallige dood in elke vakantie.

0 comments: