Variabele levensverzekeringen

Posted by Kate Sheen at 3:53 AM

Saturday, February 7, 2009

Life Insurance is een onmisbaar deel van ons leven vandaag primair als gevolg van het toenemende gevaar van onzekerheid van de toekomst. We moeten altijd zorgen te maken over het gevolg dat onze voorstellen zullen volgen overlijden - al dan niet onze familie krijgt elke vorm van financiƫle bijstand te leven hun dagelijks leven. Maar als we denken aan de aankoop van een Life Insurance, ontdekken we zijn er verschillende types van hen om uit te kiezen. Variabele Life Insurance is een van deze vormen van levensverzekeringen. Een derivaat van het hele leven en Universal Life Insurance, variabele Life Insurance heeft een aantal gelijkenissen met elk van hen, terwijl nog steeds uniek in haar voordelen en bepaalde functies.

Het is een permanente als Whole Life Insurance en flexibel als Universal Life Insurance en als hen beiden, accumuleert contanten als contante waarde van uw premies die je kunt bekijken en kunnen leningen tegen. Maar het meest belangrijke kenmerk van Variabele Life Insurance ligt in het voordeel van die u toelaat om te investeren uw contante waarde in diverse beleggingsbeleid en dit is wat geeft het programma de naam 'Variabele'.
Als je rijk genoeg zijn en weten dat u gaat wonen een lange tijd, dan is de beste optie zal zijn om jezelf een Variabele Life Insurance beleid. De voordelen plukken van te maken zijn talrijk, maar heel vaak expensive. Aangezien het beleid is van toepassing van de accumulatie plan, de premie die wordt betaald door u zal worden nogal hoger dan andere levensverzekeringen. Maar je kunt deze verzekering geven dat u dood en pensioenuitkeringen voor uw hele leven vaak variƫrend van 100 jaar of ouder.

Gedurende deze termijn kunt u besluiten het bedrag dat u wenst te betalen als uw premie en ook beslissen over het op de gebieden waarin u wilt beleggen uw cash waarden waaronder equity fonds, geldmarktfonds, obligatie fonds en anderen die binnen het beleid zelf . De tax-free beleggingsopbrengsten worden gebruikt als de premies te betalen en dus moet je minder betalen uit uw zak, zolang het rendement op investeringen zijn hoog genoeg. Maar als de contante waarde daalt boven een bepaald niveau, dan moet u wellicht meer te betalen premiebedrag.

0 comments: