Life Insurance Group

Posted by Kate Sheen at 3:52 AM

Wednesday, February 4, 2009

Life Insurance beleid beschikbaar zijn verschillende soorten vergaderruimten van verschillende criteria en vereisten, met inbegrip van Term Life, Volle Leven en Universal Life onder de belangrijkste. Maar op een nader te bestuderen, zult u weet dat dit meestal afzonderlijke verzekeringen die u moet kopen en kan blijken te zijn nogal een financiƫle last op de lange termijn. Er is nog een soort Life Insurance is relatief goedkoper, de zogenaamde Life Insurance Group, maar dit is uitsluitend worden verstrekt door de werkgever als beloning of voordeel voor uw toewijding aan de onderneming. In dit geval is het aan de werkgever, die eigenaar is van het beleid en u bent de verzekerde.
De verzekering houdt rekening met een groep van werknemers als een geheel, met name degenen die de werkgever kiest, en stel een cover en een financieel voordeel voor uw familie op uw overlijden. This Life Insurance Ook heeft zij voor-en nadelen als alle andere. u zal moeten betalen bepaalde hoeveelheid geld te krijgen van het aandeel van de verzekering. Als het op vrijwillige basis gebeurt, dan heb je meer bereik van de uitkeringen en de verzekering kan worden gemaakt om dekking voor uw echtgenoot en de kinderen ook. In beide gevallen wordt het bedrag van de premie is vergrendeld, zodat zij noch stijgingen of dalingen in de tijd.
Een van de belangrijkste voordelen die u trekt op basis van collectieve levensverzekeringen is dat de premie is aanzienlijk laag, zodat zij niet veel eisen aan uw financiƫn. De reden hiervoor is, de onderneming die de verzekering van mening dat de algemene gezondheid van de groep, en omdat de mogelijkheid van alle leden van de groep te sterven in een keer in een verre mogelijkheid, de angst voor verlies van het geld door het bedrijf is natuurlijk minimaal.
Werkgevers meestal voorzien in een collectieve levensverzekeringen voor een specifieke periode of ten minste voor de periode waarin u werkt in het bedrijf, waarna het beleid te vervallen. Maar in sommige andere tijden, de werkgever bepaalt ook hele groep levensverzekeringen, wanneer krijg je de voordelen ook na het verlaten van het bedrijf. Het grootste nadeel van deze groep Life Insurance is dat, in het geval dat de verzekering vervalt bij het verlaten van het bedrijf en het was de enige verzekering je hebt, dan krijg een nieuwe verzekering voor jezelf zal het erg moeilijk en erg duur als je gezondheid voorwaarden kunnen krijgen erger wordt. Maar als de groep Life Insurance is een aanvulling op uw bestaande verzekering, dan de voordelen plukken van het zal van grote waarde voor je.

0 comments: