Reis-guard verzekering

Posted by Kate Sheen at 12:07 AM

Sunday, February 15, 2009

Reis-guard verzekering is een perfecte internationale aloude medische zorgverzekeringen. Reis-guard verzekering een uitstekende service voor Amerikaanse klanten die wensen te gaan met hun beleid inzake de ziektekostenverzekering van hun reis. Reis-guard verzekering biedt dekking voor waardevolle hun klanten, alsook hun gezinnen. Reis-guard verzekering dekt een reiziger vanaf het moment dat hij of zij vertrekt naar zijn of haar huis tot hij of zij terugkeert.

Reis-guard verzekering is een jaarlijks en onuitputtelijke beleid bestaat uit grote medische en uitgebreide dekking in hun eigen land en buiten hun land. Het biedt maximale grenswaarden voor de dekking van medische kosten in combinatie met extra voordelen als het beleid dat wordt gekocht binnen veertien dagen van uw eerste storting voor de reis. Deze voordelen bestaan uit een faillissement, "mentaliteitsverandering" en preexistent medische aandoeningen. Dit is geldig voor alle vormen van verslaggeving opgenomen in het beleid.

Het bedrag van de dekking voor de reis geannuleerd moet hetzelfde zijn op de niet-terugbetaalbare delen van elke reis organisatie die zijn betaald vóór de reis als u wilt dat het verkrijgen van de opheffing van preexistent medische aandoeningen. De verzekerde moet medisch geschikt om te verplaatsen.

De verschillende vormen van verslaggeving, aangeboden door Travel guard verzekeringen zijn:

* Bescherm Assist: Deze norm bepaalt, te overleggen, die gepast is voor bijna alle vakantie-trips.


* Pack 'N Go: biedt dekking voor vliegtickets met extra voordelen.


* Cruise Tour & Travel: Dit heeft betrekking op reis onderbreking, annulering en dringende medische uitbetaling.


* Cruise Guard: Het biedt optie voor verzekeringen cruise-programma's.


* Reizen Guard Essentieel: Het is het goedkoopste pakket van Guard Travel Insurance.


* Flight Guard: Het betekent dood door ongeval en Vierendeling verzekering.


* Reizen Recht Jaarlijks: Het biedt dekking voor een jaar reizen.


* Collision Damage Dekking: Dit type Travel Guard verzekering biedt goedkope optie om de verzekerings-auto's te huur aangeboden door bedrijven.


* Student Guard: Het biedt dekking voor de vertaling of de tolkendienst, verloren documenten, Bail Bond Bijstand, Bag Trak, Dringende Medische Transportation, medische en juridische verwijzingen.


* Internationale Gezondheid: Het biedt vliegticket dekking met extra voordelen.


* Reizen Guard Essential Expanded: Het verleent gratis dekking voor de kinderen de leeftijd van 16 en hieronder voor elke meerderjarige persoon die koopt dit plan.

* Air Ticket bescherming: Dekking voor vliegticket met extra voordelen, samen met de dekking voor de kosten van de ticket verandering wordt ook geleverd door Guard Travel verzekering.

0 comments: