Reisverzekering tot dekking van ziektekosten

Posted by Kate Sheen at 3:55 AM

Wednesday, February 11, 2009

Travelers zijn voorzien van een reisverzekering tot dekking van ziektekosten voor een lange tijd. Verschillende verzekeringsmaatschappijen hebben verschillende reisverzekering voor ziektekosten regelingen. De twee uitgebreide classificaties van de reisverzekering voor ziektekosten zijn Vaste Benefits plannen en alomvattende plannen


* Vaste Plannen Voordelen: De Vaste Benefit Plans onderscheiden zich door een aantal beperkingen van het voordeel voor alle soorten die vallen medische uitgaven. Deze beperkingen zijn doorgaans niet vergelijkbaar met het beperken beleid. Meestal zie je die noodzakelijk zijn om uitbetaling van een aftrekbare aanvankelijk voor elke blessure of ziekte, en dat het beleid dan compenseert voor de overige uitgaven. Het extra bedrag voor de medische kosten betaald te worden door jou. U kunt kiezen om naar elke arts of het ziekenhuis van uw voorkeur. Het toegankelijk zijn relatief beperkte vergoedingen voor de vaste Benefits Plans gelijkgesteld aan die van het Alomvattende plannen.
* Uitgebreide Plannen: Over het algemeen alomvattende plannen bieden geen voordeel grenzen die zijn gevestigd op de categorieën van medische uitgaven. Voordelen voor de medische disbursals die gedekt zijn door de reisverzekering voor ziektekosten beleid gewoonlijk oplopen tot het beleid limiet in de alomvattende plannen. U kunt de gegevens voor elk beleidsterrein genoemd in het beleid pamflet. Meestal zijn de alomvattende plannen suggereren of verplichten u contact opnemen met de artsen en ziekenhuizen in het netwerk. Dit helpt je om de co-assurantie totaal en medische factuur gebracht uit bij een zeer betaalbare prijs. De premie hoger zijn voor de Alomvattende plannen, maar de presentatie van verbeterde prestaties dan Vaste Benefits Plans.


Voorafgaand aan de keuze voor reisverzekering voor ziektekosten plannen, u moet volgen en na te denken over bepaalde dingen:

* Type van het plan: Vaste Benefit Plans of alomvattende plannen
* Type dat biedt maximale doorlooptijd: "Per Incident" of "Plan Life"
* Type aftrekbaar: "Per Incident" of "Plan Life"



* De eerste periode van het beleid dat is de kortste: Diverse medische verzekeringen verplichten u tot aanschaf van een definitieve kleinste duur van tijd tot inleiding van het beleid
*. De kenmerken van vernieuwing: Denk na over een plan dat bevestigt als u niet zeker bent over uw datum van terugkeer.
*. Goed netwerk van ziekenhuizen in de buurt: Zowel de plannen gebruik maken van een exclusief netwerk van artsen en ziekenhuizen, zodat zij worden geplaatst op een directe nabijheid van uw plaats.

0 comments: