Reisverzekering

Posted by Kate Sheen at 12:02 AM

Wednesday, February 4, 2009

Reisverzekering is gepland voor de dekking van economische en andere soorten verliezen verworven touring in uw land of in het buitenland. U kunt ook kiezen voor een reisverzekering wanneer u gaat uw tocht te boeken voor het dekken van de omvang van uw reis. U kunt ook kiezen voor een meer uitgebreide en permanente reisverzekering die kunnen worden gekocht bij makelaars, verzekeringsmaatschappijen of meteen uit tour zoals programmeurs, zoals de cruises.

De risico's die worden gedekt door de reisverzekering zijn:

* Vertrektijd Delayed
* Medische uitbetalingen
* Annulering van de reis
* Curtailment
* Noodevacuatiesprocedures
* Juridische bijstand
* Accidentele ter ziele gaan, letsel of arbeidsongeschiktheidsuitkering
* Verlies, beschadiging of diefstal van persoonlijke bezittingen
* Overseas begrafeniskosten
* Persoonlijke aansprakelijkheid en huurauto excessieve schade


Verschillende reisverzekering aanbieden van verschillende beleidsmaatregelen dekking voor de extra betalingen, afhankelijk van de reisverzekering bedrijven. U kunt kopen, vaak individuele reisverzekering tot dekking van:

* Preexistent medische aandoeningen
* Hoog risico sporten
* Reis naar hoog risico



Travel heeft ontvouwen elke vorm van perspectief voor avonturen. Diverse sportactiviteiten zoals duiken, paragliden worden beschouwd als zeer interessant. Veel gezinnen gaan ook op internationale reizen, een of twee keer in een jaar. Dus standaard reisverzekering zal niet genoeg zijn om te voldoen aan uw eisen voldoen en moet u denken aan verschillende andere soorten reisverzekering.

0 comments: