Avontuur reisverzekering

Posted by Kate Sheen at 12:11 AM

Sunday, February 22, 2009

Elke persoon die wenst te spenderen de vakantie op zijn of haar keuze. Weinig wil gewoon relaxen op een wit zandstrand en anderen deelnemen aan sportieve en avontuurlijke activiteiten nieuw leven in te blazen zichzelf. Als u ook wilt gaan voor de besteding van een avontuurlijke vakantie moet u kiezen voor avontuur goede reisverzekering af te sluiten. Genoeg dekking moet worden verstrekt door uw verzekeraar in elk geval van dringende medische hulp. U kunt ook geconfronteerd met ernstige financiële gevolgen als je niet gedekt wordt treffend voor uw avontuurlijke vakanties. Enkele van de verzekeringsmaatschappijen automatisch sportieve en avontuurlijke activiteiten in hun dekking. Maar de meeste van de verzekeringsmaatschappijen niet eens betrekking hebben op talloze fundamentele activiteiten zoals windsurfen en jet-skiën.

Bij elke gevaarlijke activiteit, het risico van de uitbraak van een noodlottig ongeval toeneemt. Dus krijgen de verzekerden onder avontuur reisverzekering af te sluiten door het betalen van een klein bedrag, en deel te nemen aan elke vorm van avontuur. Enkele van de recreatieve activiteiten die worden automatisch opgenomen in de standaard adventure reisverzekering beleid zijn:

* Badminton
* Boogschieten
* Bungeejumpen
* Kanovaren
* Zwemmen
* Snorkelen
* Surfen
* Trekking
* Water rafting
* Windsurfen


Geen extra betaling van de premie is nodig voor de opname van deze avontuurlijke activiteiten.

De paragrafen over de Persoonlijke Ongevallen en persoonlijke aansprakelijkheid uitsluiten dekking voor deze volgende recreatieve activiteiten, die vallen ook anders door de verzekering zonder extra betaling van de premies:

* Boksen
* Voetbal
* Trektocht
* Trekking
* Paardrijden
* Kayaking
* Jet skiën



Met extra betalingen voor de premie, verschillende avontuurlijke activiteiten die kunnen worden behandeld onder avontuur reisverzekering zijn:

* George Walking
* Hoge duiken
* Deltavliegen
* Horse jumping
* Rotsklimmen
* Parasailen



Alle andere avontuurlijke activiteiten, die niet zijn opgenomen in de bovengenoemde lijsten zijn over het algemeen beschouwd als gevaarlijke activiteiten en zijn meestal niet gedekt zijn onder avontuur reisverzekering af te sluiten zonder de goedkeuring en bevestiging van de emitterende vennootschap op het ogenblik van de verkoop van het beleid in ruil voor een extra premie en wijzigingen in de dekking.

0 comments: