Huiseigenaar verzekeringsclaim

Posted by Kate Sheen at 12:01 AM

Tuesday, February 3, 2009

De aankoop van een huiseigenaar Verzekeringen is relatief gemakkelijker dan het ophalen van de huiseigenaar Insurance Aanspraak wanneer u daadwerkelijk geconfronteerd met het gevaar en je huis is zwaar beschadigd of gedeeltelijk als gevolg van brand, vallende voorwerpen, hagel, bliksem, breuk van buizen en structuur van het huis of als je verloren hebben sommige van uw bezittingen als gevolg van diefstal en inbraak.

Als het gaat om het aanvragen van uitkeringen in uw Home Verzekeringen Eigenaar beleid in het geval dat de onderdelen die vallen onder het beleid zijn beschadigd, je zal houden nogal wat factoren in het achterhoofd. Naar aanleiding van deze factoren, het gaat niet alleen om verdere complicaties, maar tegelijkertijd krijg je het bedrag beloofd dat u met het oog op reparatie of vervanging van de beschadigde objecten.
Voorafgaand aan de aanschaf van een huiseigenaar Verzekeringen, het is altijd een goed idee om foto's te nemen van al die items die u wilt uw beleid te dekken en een documentatie vergezeld door haar zal een lijst bevatten van de namen van deze objecten, het merk ze willen behoren en de kosten ervan, in de eerste plaats. Dit proces zal zeker afzwakken verdere complicaties van huiseigenaar Insurance Claim. In het geval uw huis of een van de items die vallen onder het beleid zijn beschadigd na een incident onvoorspelbare, de belangrijkste actie die u moet nemen is het 'kennis' van de verzekeringsmaatschappij zo spoedig mogelijk, bij voorkeur binnen 24-uur tijd.

Afgezien hiervan, maakt een lijst van objecten beschadigd of ontbreekt, nemen foto's van dezelfde of grasresten neemt video op uw digitale camera. Na deze, vraag dan uw verzekeringsmaatschappij te sturen iemand op inzage van de beschadigde delen van het huis. Als een deel van de bezittingen zijn verloren gegaan als gevolg van diefstal, dan wordt de eerdere documentatie zal u helpen bij het maken van de vordering en dat ze precies weten wat onderdelen ontbreken. Op deze, de verzekeringsmaatschappij zal u gevraagd een schatting te maken van de kosten van uw beschadigde objecten en het bedrag dat nodig is ter vervanging of reparatie hen vervolgens binnen dertig dagen te rekenen vanaf het moment van het incident. Ook maak een lijstje van de dingen die u vermoedt dat ontbreekt in het huis naast de reeds beschadigde objecten. Om je te helpen, de verzekeringsmaatschappij kan ook sturen u dan een 'adjuster' om u te helpen om de schatting. Eens dit is gedaan en de vordering is gebracht is tegengekomen, je kunt het gewoon niet te wachten geduldig totdat de verzekeringsmaatschappij biedt u de voordelen.

0 comments: