Over korte termijn een medische verzekering

Posted by Kate Sheen at 12:12 AM

Wednesday, February 25, 2009

Ziektekosten verzekering is bedoeld als dekking en verzekert u in geval van bepaalde ernstige ziekte of een ongeval vraagt u uit te geven voor de medische kosten dan het bedrag dat u kunt veroorloven. Daarom is het altijd raadzaam om uzelf en uw familieleden een ziektekostenverzekering. Maar je kan niet eisen dat de aankoop van een hoge maximale uitkering beleid dat zich over vele jaren als dit kost u veel zult u dat misschien niet nodig het volledige bedrag van het voordeel. Short Term Medical Insurance is ontwikkeld om aan deze voorwaarden en tegelijkertijd ruimte bieden u met een aanzienlijk bereik en de financiële voordelen ten tijde van de noodtoestand.

De lage kosten aard van de Short Term Medical Insurance heeft toegevoegd aan de populariteit van deze verzekering bij een groot deel van de Amerikaanse bevolking. De premies zijn aanzienlijk laag en kan worden betaald op een maandelijkse basis en hiermee kun je tot beëindiging van de diensten van het beleid op elk punt van de tijd die u wenst. Om meer te weten over Short Term Medical Insurance,
Het grote verschil tussen andere individuele medische verzekeringen en Short Term Medical Insurance is dat deze niet voorzien in de dekking voor alle reeds bestaande medische aandoening die u hebt ontwikkeld voordat het beleid kwam in actie. De verzekering biedt dekking voor deze voorwaarden staan die zich binnen de tijdspanne van het beleid, dat kan variëren van een of zes tot twaalf maanden of zelfs zesendertig maanden, zoals aangeboden door een aantal verzekeringsmaatschappijen.

De dekking omvat de financiële voordelen voor chirurgie, geneesmiddelen op recept, bezoeken aan artsen, beperkte geestelijke gezondheidszorg, diagnose voor terminale ziekten en anderen. Maar niet iedereen komt in aanmerking voor Short Term Medical Insurance. Het beleid is bedoeld voor diegenen onder jullie die van baan, op zoek naar nieuwe banen, tijdelijke en part-time medewerkers, College student of pas afgestudeerden, wachtend op een groepsverzekering die en vervroegde uittreders. Enkele van de Short Term Medical Insurance beleid kunt u ervoor kiezen uw artsen en ziekenhuizen en ook voorzien in de dekking zoals Child-only is.

0 comments: