World reisverzekering

Posted by Kate Sheen at 12:06 AM

Thursday, February 12, 2009

Verzekeringen wordt beschouwd als een van de belangrijkste bedrijven in de hele wereld. Uitvoering van de economische hervormingen promotionele door de meeste landen in de wereld bracht meer uitdagingen op dit gebied. World reisverzekering is nu-een-dagen die worden aangeboden door verschillende grote landen.

World reisverzekering dekt voor het verlies of diefstal van persoonlijke bezittingen, diefstal van een paspoort of geld, medische kosten, reis annuleren, verkorting en vele andere dingen. U kunt ook kiezen voor goedkope wereld reisverzekering, vooral wanneer gekocht als jaarlijkse dekking. World reisverzekering dekt voor zowel zakelijke reizen en vakantie-trips. De premies zijn echt goedkoop voor de wereld reisverzekering biedt uitgebreide dekking voor toeristen, zakelijke personen evenals voor backpackers.

World reisverzekering kan worden gekozen als backpacker reisverzekering voor wereldwijde locaties. Jaarlijkse multi-trip reisverzekering, een enkele reis reisverzekering, ski's & snowboards reisverzekeringen en lang verblijf reisverzekeringen zijn soorten wereld reisverzekering.

Voor het kiezen van een bepaalde wereld reisverzekering, controleer dan in detail de volgende dingen:

* Document van verzekering: U dient voorzichtigheid te gaan door middel van dit document geeft informatie over de verschillende soorten van de dekking.


* Voorwaarden en uitsluitingen: De specifieke onderdelen van de verzekering zijn onderworpen aan specifieke voorwaarden en de algemene voorwaarden en uitsluitingen zijn van toepassing op de gehele verzekeringssector.


* Makelaar beweert: De prijs van de goederen bepaalt de schadeclaims. De betaling vindt plaats op basis van de leeftijd en conditie van de goederen.


* Gezondheid: Preexistent gezondheid van de reizigers zijn onderworpen aan beperkingen.


* Beperking: Beperkingen zijn er met betrekking tot het bedrag dat wordt betaald door de verzekeraar.


* De franchise: Claims zijn een zaak van de overcapaciteit op grond van een paar afdelingen van de verzekering.


* Redelijk zorg: Als u niet verzekerd bent, moet u redelijk zorg voor uw eigen veiligheid samen met onze eigendom.


* Gevaarlijke sporten of hobby's: Zorg ervoor dat de vraag of u gedekt bent voor gevaarlijke sporten en hobby als u gaat zich verdiepen in dat soort van een ding.


* Off-piste: Off-piste activiteiten vallen binnen de wintersport dekking biedt regionale veiligheid plan.


* Cooling-off periode: Als de polis niet aan uw wensen voldoet, kan het afzien van het beleid binnen veertien dagen na de aankoop van het beleid.

0 comments: