Familie reisverzekering

Posted by Kate Sheen at 12:09 AM

Wednesday, February 18, 2009

Reizen met het hele gezin verzekering biedt dekking voor iedereen in een gezin, waaronder in het bijzonder, de kleine kinderen. Als u een alleenstaande ouder reizen met je kind, of een gezin met vier leden, diverse vormen van verslaggeving, vallen onder een gezin reisverzekering, inclusief reis annuleren, trip vertraging, bagage, verkorting, persoonlijke geld, ongevallen, persoonlijke verantwoordelijkheid, juridische kosten , Gemiste vluchten, repatriƫring en medische uitgaven. Elke persoon beneden de leeftijd van 18 jaar wordt beschouwd als een kind en de tarieven zijn hetzelfde voor elk gewenst aantal kinderen. Veel verzekeringsmaatschappijen mogelijk een ongelimiteerd aantal van de kinderen die aan bod moeten komen in het kader van de familie reisverzekering beleid.

U hoeft niet te ongerust over de extra kosten als uw gezin is een beetje groot. Uw familie krijgt volledige dekking voor een aantal aspecten van het onvoorspelbare aangevuld met een uitzonderlijke klantendienst in het geval van eventuele eisen ten aanzien van eventuele steun op je reis. Als je alleen reist voor meer dan een keer per jaar, kopen het beleid van de jaarlijkse familie reisverzekering is een betere optie dan te betalen voor een nieuw beleid op elke reis. Er zijn verschillende polissen die door diverse bedrijven reisverzekering voor familie reisverzekering inclusief beleid voor de jaarrekening en de interne verplaatsingen.

Wanneer je reist samen met uw gezin, het risico van een abrupte schade of ongeval is er altijd. De voordelen die vallen onder familie reisverzekering zijn bedoeld voor een optimale veiligheid voor de passagiers aan boord of van de spoorweg.

* Escort voor Minor: Het voldoet aan de kosten van het vervoer van kinderen die niet vergezeld worden door iemand naar hun huis. Tevens zorgt voor een verzorger is in geval van noodzaak.
* Bed bezoek: Dit vergemakkelijkt in het brengen van een vriend of een familielid aan uw ziekbed in het ziekenhuis, voor het geval je zwaar gewond of ziek.
* Emergency Reunion: Dit biedt een vergoeding voor de huisvesting van toer-en lasten na de aanbeveling van de arts, voor een familielid met hen op het tijdstip van een medische overdracht.

0 comments: