Holiday reisverzekering

Posted by Kate Sheen at 12:07 AM

Saturday, February 14, 2009

Een standaard beleid voor vakantiereizen verzekering biedt dekking voor verschillende situaties zoals:

* Medische hulpdiensten
* Medische evacuatie
* Vertraging van bagage
* Verlies of diefstal van bagage
* Trip vertraging
* Gemiste vertrekken
* Accidentele sterfgevallen
* Annulering of inkorting van de reis
* Verlating van de vakantie
* Persoonlijke aansprakelijkheid


Extra dekking voor de vakantie een reisverzekering is ook aangeboden door bepaalde verzekeringspolissen. In dit beleid wordt ook extra dekking voor de expansie van baan te verliezen, golf-apparatuur, trouble verschotten en wintersporten acclivities. Maar je moet ook kijken of die vakantiereizen verzekeringspolissen die betrekking hebben op:

* Reizen in de Verenigde Staten, Japan of Canada
* Noodevacuatiesprocedures
* Toestemming voor een familielid tot escort als je ziek of gewond zijn geraakt en worden alle reizen door uzelf
* Emergency tandheelkundige zorg
* Preexistent medische aandoening
* Zwangerschap
* Beperking voor persoonlijke bezittingen
* Verlies van geld


Het zou beter zijn voor u als u koopt uw vakantie een reisverzekering voor vertrek van uw reis. Anders, je moet gaan grove monetaire gevolgen als je niet kiezen voor de juiste vakantie reisverzekering op het juiste moment. Anders dan de genoemde dekking, moet je controleren of er nog andere belangrijke vormen van verslaggeving zijn opgenomen in uw beleid. Als u de geavanceerde losse niet terug te betalen bedrag in geval van uw annulering van uw reis ten gevolge van een verwonding of ziekte, onverwachte inperking en natuurlijke ramp, het is goed als uw vakantie reisverzekering betaalt voor dit verlies. Het zal ook weer handig als je in geval van diefstal van uw persoonlijke bezittingen uit de kamer van uw hotel, uw vakantie reisverzekering betaalt voor de veroorzaakte schade.

Als u een auto huren bij uw reis en als het confronteert een ongeval, bent u verplicht tot betaling aan de autoverhuur bedrijf. Maar als je, vallen onder uw vakantie een reisverzekering, uw verzekeraar wordt geacht deze schade te compenseren.

0 comments: