Betaalbare ziektekostenverzekering

Posted by Kate Sheen at 3:57 AM

Sunday, February 15, 2009

De uitdrukking "betaalbare ziektekostenverzekering" wordt zelden gebruikt nu-een-dagen voor de stijgende kosten van levensonderhoud, die zijn veranderd in de afgelopen jaren. Maar ziektekostenverzekering is een onvermijdelijke oplossing voor het niet betalen van hoge medische rekeningen. Hoewel betaalbare ziektekostenverzekering biedt niet de meest uitgebreide dekking nodig, maar zeker is verkrijgbaar voor vele mensen.

Onverzekerde mensen hebben om grotere betalingen voor hun medische hulpmiddelen dan de verzekerde personen. Een man, die had zijn cyste verwijderd uit zijn rug, die tien keer meer het bedrag dat zijn verzekeringsmaatschappij moest betalen voor hij moest wachten voor zijn ziektekostenverzekering voor de dekking van zijn medische kosten. Een van de ziekenhuizen in Californië gefactureerd hun onverzekerde patiënten vijf keer meer dan het werkelijke bedrag van hun medische kosten.

Dit komt omdat de verzekeringsmaatschappijen werken stiekem met de gezondheidszorg contribuanten. Zij regelen de prijzen voor de artsen en ziekenhuizen waaronder verscheidene andere medische voorzieningen en bieden winst voor iedereen, met uitzondering van de patiënten. Het is duidelijk uit de beperkingen van een patiënt voor het niet selecteren van een arts buiten een vast netwerk van artsen.

Het is heel essentieel belang dat er een betaalbare ziektekostenverzekering voor het merendeel van de ernstige gezondheids-problemen. Maar het is erg moest zoeken naar een betaalbare ziektekostenverzekering. Katastrofisch zorgpas is de enige keuze links voor het merendeel van de mensen. Katastrofisch zorgpas is toegankelijk voor personen die hebben geen verleden medisch dossier. Het voornaamste voordeel van Katastrofisch zorgpas is laag maandelijkse premies. Het is een van de vormen van betaalbare ziektekostenverzekering die niet beschikken over een groot deel van de dekking. Het dekt geen routinematige of preventieve medicatie. Katastrofisch zorgpas bevat de voorschriften ook. Dit type van betaalbare ziektekostenverzekering is bedoeld voor de dekking van het ziekenhuis rekeningen voor grote operaties en zelfs dit heeft beperkingen. Maar deze categorie van betaalbare ziektekostenverzekering is beter dan geen ziektekostenverzekering hebben.

0 comments: