Groep reisverzekering

Posted by Kate Sheen at 12:10 AM

Saturday, February 21, 2009

Als u de wens om een vakantie voor een bepaalde groep personen, u dient zelf zorg te dragen voor de aankoop van de perfecte groep reisverzekering, dan zich zorgen te maken over de verblijfplaats en de vluchten. Verscheidene internationale toeristen hebben niet voldoende verzekeringsdekking. Dure medische behandeling kan leiden tot ernstige financiƫle problemen voor uw gezin. Het is helemaal niet aanbevolen om uw makelaar voor bestaande uit de eventuele aanvullende verzekering product in de verzekerings-pakket aangeboden aan jou. Het lijkt erop dat de premie is een klein gedeelte van de totale kosten, maar eigenlijk alleen om die reden, is het aanmerkelijk duurder.

U bent niet verplicht meer te betalen voor uw groep een reisverzekering nodig evenals in de keuze van de juiste groep reisverzekering. De leden van de groep gemakkelijk kunnen regelen voor hun individuele verzekeringen. Maar alle leden wellicht niet akkoord gaat met deze kwestie. Dus dit kan bijdragen tot een aantal serieuze problemen in het geval van eventuele aanspraken worden gemaakt. Bemiddeling bij individuele beleidsmaatregelen voor alle leden van de groep kan een hectische en moeizame taak voor de verzekerings-planner.

De eenvoudigste manier om uit dit probleem is om te kiezen voor collectieve reisverzekering. U kunt gebruik maken van uw onderhandelingspositie gecombineerde controle doet om een goed pakket voor collectieve reisverzekering op een meer redelijke prijs.

Groep reisverzekering biedt dekking voor:

* Ziekte en verwondingen
* Medische uitbetalingen
* International Travel Medical Insurance
* Vierendeling en dood door ongeval
* Repatriƫring van stoffelijke resten
* Emergency medische evacuatie
* Round-the-clock service internationale hulplijn

Als leden van uw gezin reist samen, zullen zij niet worden beschouwd als een groep voor groep beschikt, reisverzekering. De volgende soorten groepen hebben het recht om te kiezen voor collectieve reisverzekering:

* Tour groepen
* Business-groepen
* Kerk groepen
* Middelbare school bands
* Uitwisseling groepen
* Private international training missies
* Regering gesponsorde internationale opleiding missies
* Sociale en broederlijke organisaties

0 comments: