Internationale reis / ziektekostenverzekering

Posted by Kate Sheen at 12:04 AM

Saturday, February 7, 2009

Indien u wilt reizen in het buitenland, toch moet kiezen voor het internationale reizigersverkeer ziektekostenverzekering. Je voelt de noodzaak voor dringende medische hulp op elk punt van de tijd terwijl u in het buitenland. Het is ook riskant geworden als u of een van uw gezinsleden krijgen gewonde of zieke tijdens uw reis. Geschikt internationale reis / ziektekostenverzekering zou het heel erg nodig is voor u, als u van plan bent te gaan naar een wildernis.

Dus als u bezig bent, controleer dan of u gedekt bent door uw standaard ziektekostenverzekering beleid of niet. Normaal gesproken zou je kunnen worden gedekt door een primaire beleid waarin ongeval, ziekte-en evacuatie, als je een docent of student hebben gekocht en een lage kostprijs identiteitsbewijs van de Raad betreffende de International Educational Exchange (CIEE). Maar de dekking voor medische kosten door ongevallen en de bescherming van de ziekte zijn vrij laag.

Controleer ook uw beleid als je een freelancer en zijn verzekerd. Gezondheid dekking voor zelfstandigen voldoende is. Wallach and Company verloten een uitstekend beleid, dat biedt goede dekking voor ziekte en ongevallen, met inbegrip van evacuatie in geval van nood te behouden. Maar er zijn enkele beperkingen en uitsluitingen, bestaande uit de preexistent voorwaarden. Internationale reis / ziektekostenverzekering voor gehuwde personen hangt af van hun route en leeftijd. Aanhoudende dekking voor toeristen reizen naar Amerika, en personen die zich afwenden van hun vaderland, is ook beschikbaar.

International Association for Medical Assistance to Travelers of IAMAT is gewijd aan het verzamelen en verspreiden van informatie over gezondheid over de hele wereld voor het helpen van de reizigers om te zoeken naar medische hulp in het buitenland. Lifeguard Emergency Travel biedt uitzonderlijke prestaties voor een jaarlijks terugkerende reiziger, zelfs al is het niet een passende internationale reis / ziektekostenverzekering.

0 comments: