Traveler verzekering

Posted by Kate Sheen at 12:02 AM

Thursday, February 5, 2009

Traveler verzekering is een kortlopende verzekering die meestal betrekking op ziekten en letsels die kunnen optreden nadat u de aankoop van de verzekering en wanneer u weg bent van uw eigen land. Gewoonlijk heeft betrekking op alle medische uitgaven, met inbegrip van arts bezoeken, ziekenhuis, wissels, voorgeschreven medicijnen, chirurgie kosten, de laboratoriumtests, röntgenfoto's en andere medische kosten. De reiziger verzekering plan niet omvatten meestal preexistent voorwaarden en de medische kosten hebben recht slechts voor die ziekten of verwondingen die zich hebben voorgedaan na het kopen van de verzekeringspolis.

Traveler verzekering is beschikbaar in uw eigen land, evenals in de VS. Koopt u uw verzekering reiziger uit Verenigde Staten, u bent zeker om wat voordelen.

Traveler verzekering biedt u:

* Maximale keuze van reisverzekeringen van de
* Goedkope en betaalbare plannen
* Internationaal werkveld
* Professionele hulp bij erkende verzekeringsmakelaars


U krijgt onmiddellijk verzekering offertes en verzekeringen reiziger direct kopen bij een van de reisverzekering bedrijven. Maar voordat het kiezen van een bepaalde reiziger verzekering plan, een vergelijking van de verschillende verzekeringsmaatschappijen offertes grondig. U moet kopen reiziger een verzekering bij een betrouwbare en gewaardeerde makelaar die kan geven u de mogelijkheid talrijke verzekeringen en kan u adviseren voor de meest geschikte plan. Uw verzekering plan kan worden van kracht vanaf de datum van uw vertrek voor uw reis en kan een einde maken aan de dag waarop u aankomt bij uw eigen land. U kunt dus krijg je medische dekking voor het verrichten van betalingen voor uw reis.

De verschillende soorten verzekeringen reiziger kan worden benaderd voor een enkele reis of zelfs een jaar multi-uitstapjes, en zelfs voor een groep reizen. Enkele reis kan worden van de duur van 5 dagen of zelfs een jaar. Het een jaar durende multi-reizen zijn beperkt blijven tot reisverslagen, wordt elke reis van 30 dagen. Voor groep reizen, dan kunt u ervoor kiezen om uw verzekering voor de reiziger slechts 5 dagen of zelfs een jaar.

0 comments: