Internationale reisverzekering voor ziektekosten

Posted by Kate Sheen at 3:55 AM

Tuesday, February 10, 2009

Internationale reizen medische verzekering biedt dekking voor:

* Emergency medische kosten
* Emergency medische evacuatie
* Trip onderbreking
* Trip annulering
* Repatriëring van het stoffelijk overschot
* Accidentele dood


Naast deze verschillende dekking worden aangeboden voor internationale reizen. Diverse overheidsinstellingen en particuliere organisaties steunen de nationale ziekteverzekering plannen die betaalbaar te behouden. Maar ze zijn niet bedoeld om uitgebreide dekking bieden voor internationale reizen. Veel binnenlandse verzekeraars ook niet om het internationale reizigersverkeer ziektekostenverzekering. Degenen die voor internationale reizen medische verzekering hebben een zeer beperkt bereik in combinatie met een hoge co-verzekering en aftrekbaar. Normaal gesproken ze zijn niet uitgerust of gekwalificeerd voor de afhandeling van internationale valuta omrekenen, internationale talen, de tijdzone variaties schuldvorderingen internationaal toezicht en het algemeen geen dekking evacuatie in geval van nood, de repatriëring van stoffelijke resten en noodprocedures reünie. Het merendeel van de Amerikaanse zorgverzekeraars niet om het internationale reizigersverkeer ziektekostenverzekering.

Dus, voorafgaand aan uw vertrek, proberen om informatie te krijgen over de specifieke voordelen en de deficiëntie van de uitkeringen die door uw huidige zorgverzekeraar op reis overzee. Verschillende ziektekostenverzekeraars beleid weinig medische dekking voor reizen buiten de regio die wordt bestreken. Sommige ondernemingen bieden geen enkele medische dekking voor reizen in het buitenland.

U kunt voorzichtig analyseren van de polis van uw huisbaas die je gaat kiezen, voor de kennis van de kwantiteit van de internationale reisverzekering voor ziektekosten. Huur-en huiseigenaar het beleid hebben vaak hoge aftrekbaar voor verloren of gestolen bezittingen. Dekking gebruik te maken van specifieke credit cards is beperkt tot de vlucht ongeluk, dood door ongeval, huurauto's schade en verbrokkeling tijdens de reis. Ze sluiten de reis medische verschotten, trip onderbreking en evacuatie in geval van nood.

Internationale reisverzekering voor ziektekosten bedrijven scheming duidelijke focus op het internationale reizigersverkeer medische verzekeringen aan te bieden uitzonderlijke dekking voor reizen overzee. Beveiliging plannen voor reizigers die ook rond-de-klok noodhulp in verschillende talen. Ze slagen in het helpen u voor het verkrijgen van rechtsbijstand, voorgeschreven medicijnen, onmiddellijk liquide middelen en andere aanverwante zaken.

Internationale reisverzekering voor ziektekosten kunnen worden gekocht vóór of na het verlaten van uw reis. U kunt ze ook kopen in het internationale reizigersverkeer ziektekostenverzekering voor elke vriend of familielid.

0 comments: