Vormen van zakelijke verzekeringen

Posted by Kate Sheen at 12:26 AM

Friday, March 27, 2009

Diverse soorten zakelijke verzekeringen zijn nu beschikbaar-een-dagen. De beslissende factor voor het selecteren van de juiste dekking voor de beveiliging van uw bedrijf is het soort bedrijf dat u samen met uw zakelijke functies. De volgende zijn de verschillende soorten zakelijke verzekeringen:

1) Product aansprakelijkheidsverzekering: Dit soort zakelijke verzekering biedt bescherming voor uw bedrijf tegen elke vorm van verantwoordelijkheid te wijten aan de niet-uitvoering van uw business product.

2) Beroepsaansprakelijkheidsverzekering: Dit compenseert u en uw klanten voor eventuele schade of verlies ten gevolge van het niet-uitvoering of nalatigheid van uw kant.

3) Fraude verzekeringen: Geldt uw schade ten gevolge van een verkeerde verwerking van jou als een professional.

4) Makelaar verzekeringen: Dit compenseert u voor het verlies van eigendommen of het verlies van zijn capaciteit van de productie.

5) Aangevuld operatie dekking: Dit beschermt je tegen de aansprakelijkheid die ontstaat door het verlaten van de klant ter plekke, en uw klant met behulp van het ding dat je hier op, om gewonde of enige schade lijden.

6) fouten en omissies: Dit is bijzonder belangrijk voor service-gerichte bedrijven, voor elke fout of nalatigheid van jou, die heeft geleid tot enige schade aan de consument.

7) Algemene aansprakelijkheid: Dit type van zakelijke verzekeringen is gepland om u te beschermen tegen een breed scala van kwetsbaarheden ten aanzien van de verantwoordelijkheden.

8) Business Owner's Policy: Dit is een pakket van aansprakelijkheid en verzekering eigendom samen met echt goedkope tarieven.



9) Worker's compensatie: Dit compenseert uw medewerkers voor medische diensten en andere voordelen die samen met het uitbetalen van de werknemers afhankelijke personen, die hun leven verloren in de ongelukken met hun baan.

10) Business Zelf verzekering: Als u uw auto voor uw zakelijke doeleinden, dan moet u zeker van uw auto voor het ontvangen van aansprakelijkheid en een botsing te behouden.

11) Inland Marine: Inland mariene verzekering biedt dekking voor alleen een hoog risico, verplaatsbare objecten van de aangegeven waarde in roerende situaties. Deze voorwerpen kunnen niet worden gedekt uit hoofde van eigendom standaard zakelijke verzekeringen.

12) directeuren en functionarissen: bestuurders en ambtenaren worden beschermd tegen aansprakelijkheid voor vermeende fouten in de uitspraak, schendingen van de rechten en de illegale procedure.

13) Business onderbreking: Dit betaalt voor uw verlies van inkomsten als gevolg van enige schade, die resulteerde in de tijdelijke sluiting van uw bedrijf.

14) Reis: Dit betreft ongevallen die wordt geleden door uw werknemer als hij reist voor uw zakelijke behoeften, buiten zijn normale werktijd plaats op een van de vermelde transporten.

15) Key persoon Life: Dit is gepland voor de bescherming van uw bedrijf tegen uw verlies van inkomsten uit de dood of invaliditeit van een persoon van betekenis in uw bedrijf.

16) Umbrella: Dit biedt meer dekking dan die van het standaardformulier beleidsmaatregelen, samen met extra dekking van aansprakelijkheidsrisico's

0 comments: