Business verzekeringsdekking

Posted by Kate Sheen at 12:27 AM

Sunday, March 29, 2009

Elk bedrijf heeft zijn eigen eisen. Brede classificaties van de dekking zijn er, die gelden voor alle soorten bedrijven. Maar als een bedrijf, moet je op zoek naar dat type van een beleid dat betrekking heeft alle benodigde aspecten van uw bedrijf. Uw zakelijke verzekeringen dekking omvat de volgende soorten evenementen:

* Vuur
* Hailstorm
* Storm
* Lightning
* Flood Aardbeving
* Explosions
* Diefstal
* Verduistering
* Controleer fraude
* De dood of invaliditeit van een willekeurige toets persoon van uw organisatie
* Fouten en omissies
* Vandalisme Makelaar schade
* Sporen van aantasting door insecten
* Beschadigde gebouwen


Een lijst van de items die nodig dekking is als volgt:

* Stichtingen, gebouwen
* Interne structuren
* Meubelen
* Decorations
* Veiligheidsvoorzieningen
* Automobiles
* Equipments
* Machines
* Belangrijke documenten en registers
* Obligaties, contant geld, voorraden
* Business-inventaris
* Individuele bedrijfsvermogen
* Verlies van inkomsten



Niet beperken uw beoordeling van de risico's alleen wat uw oordeel over jezelf. Neem contact op met een vakkundig verzekeringsmakelaar die zeer ervaren is om je te begeleiden en te kiezen voor de juiste verzekering dekking voor die zaken die echt nodig zijn aan bod moeten komen. De verschillende typen van het beleid dat u zou kunnen overwegen voor het verzekeren van uw bedrijf worden hieronder opgesomd:

* Makelaar verzekeringen: De woning dekking onder bedrijfseigenaar verzekeringspolis wordt versterkt door dit type verzekering. Deze omvat de schade aan het gebouw waar uw bedrijf is gevestigd, samen met de uitrusting en items in dat gebouw.


* Business eigenaar dekking: Business eigenaar verzekering biedt bescherming voor alle soorten van schadeloosstelling met inbegrip van brand en diefstal.


* Aansprakelijkheidsverzekering: On wordt gemaakt, biedt dit een belangrijke dekking voor uw verantwoordelijkheid voor de lichamelijke letsels of schade aan eigendommen van een ander persoon. Dit kan voor een breed scala aan onderwerpen.


* Fouten en omissies verzekeringen: Dit is met name belangrijk voor service-gerichte bedrijven, voor elke fout of nalatigheid van jou, die heeft geleid tot enige schade aan de consument.


* Product aansprakelijkheidsverzekering: Dit type verzekering is nodig ter bescherming van uw business product in geval van eventuele risico's van eventuele schade die kan worden veroorzaakt aan iemand over het gebruik van dat product.


* Zelf verzekering: Als u uw auto voor uw zakelijke behoeften, hebt u uw voertuig te verzekeren voor het verkrijgen van aansprakelijkheid en een botsing te behouden.


* Business inkomen verzekeringen: Dit biedt een handicap dekking voor uw organisatie. Dit betaalt voor uw verlies van inkomsten als gevolg van enige schade, die resulteerde in de tijdelijke of permanente sluiting van uw bedrijf.

0 comments: