Over Veterinary Pet Insurance

Posted by Kate Sheen at 12:28 AM

Wednesday, April 1, 2009

De VS is de thuishaven van Amerika's grootste Pet Insurance Company - Veterinary Pet Insurance. Opgericht in het jaar 1980 is het bedrijf gegroeid naar een positie van grote statuur, met meer dan een miljoen verkochte beleid. Steeds meer eigenaren van gezelschapsdieren hebben hun vertrouwen in Veterinary Pet Insurance als het bedrijf garandeert een gedegen behandeling van hun huisdieren tegen prijzen die kunnen worden geboden door het merendeel van de eigenaren van gezelschapsdieren. Veterinary Pet Insurance gelooft in een eenvoudig doel - het bieden van de twee 'P', waarbij alle eigenaren van gezelschapsdieren kijken.
Wanneer een 'P' staat voor de bescherming van de geliefde huisdieren, de andere 'P' betekent gemoedsrust voor de eigenaar. Deze eenvoudige formule en de toewijding voor de zaak van het goede doet aan de huisdieren, heeft bijgedragen aan de populariteit van de onderneming. Veterinary Pet Insurance biedt de eigenaren veel opties en biedt dekking voor een array van de afdelingen, die ervoor zorgen dat de dieren gezond blijven, voor al hun leven.
Het bedrijf, Veterinary Pet Insurance bepaalt afzonderlijk verzekeringssector plannen voor katten, honden, vogels en exotische dieren, zodat je kan kiezen dat past bij uw eisen de meeste, zonder enige complicatie. Een gemeenschappelijk element over elk van het beleid is dat je zijn toegestaan om uw huisdier naar een licentie veterinair arts of specialist in elke plaats over de hele wereld.

Zodra u hebt gekocht, de polis, kunt u invullen van het formulier en stuur het naar het bedrijf. Betaal uw facturen aan de dokter, als je eenmaal het voordeel hebben ontvangen bedrag. Vandaar, dit voorkomt het probleem van 'betalen en nu vanaf pocket ontvangen vergoeding later'. Dit eenvoudige proces maakt eigenaren aankoop huisdier verzekering van deze onderneming.

Dit is niet het enige voordeel dat u ontvangt wanneer u hebt gekocht beleid vanaf Veterinary Pet Insurance. De meest belangrijke factor is dat het bedrijf is de dekking voor duizenden huisdier medische voorwaarden, met inbegrip van de diagnose, routinematige zorg, ziekte, letsel, ongevallen, Optioneel vaccinatie, dierenarts bezoeken, dringende medische kosten van medicijnen op recept, x-rays, lab vergoedingen, chirurgische ingrepen , Hospitalisatie, hartworm bescherming, Spay en onzijdig, verwijdering van voorwerpen ingeslikt en nog veel meer. Maar de gebieden te selecteren krijg je volledig afhankelijk van het soort huisdier verzekering plan die u aanschaft.

0 comments: